Ny dato for Ecco Tour på Mørk

NY DATO: Ecco Tour på Mørk har blitt flyttet, og spilles nå en dag tidligere fra førstkommende onsdag til fredag. (Foto: eccotour.org)

Ettersom Norgescup på Miklagard spilles til helgen har Ecco Tour på Mørk blitt flyttet en dag.

Allerede en uke etter årets første proffturnering i Norge ble spilt på Drøbak forrige uke, er det denne uken igjen duket for proffspill på norsk jord. Nå opplyser Mørk Golfklubb på sin hjemmeside at datoen for turneringen er flyttet med en dag frem:

- Fordi NGF hadde lagt en Norgescup på Miklagard samme helg som vi har Ecco-tour - ville vi  få begrenset mulighet til å tilby plasser til norske spillere. I Norgescup spilles det om OoM, så de beste ville måtte velge den. Nå har det lyktes oss  få flyttet startdatoen på Eccotour med én dag - og dermed er det mulig å spille både Ecco og Norgescup for de aller dyktigste. Og dem er det faktisk mange av!

 

Programmet for Ecco-uken blir slik:

Mandag 27. – prøvespill for proene ( vi har per idag over 90 påmeldte)

Tirsdag 28. – Pro Am start kl 0800 og ny pulje kl 1400.

Onsdag 29. – 1 runde Ecco tour

Torsdag 30. – 2 runde Ecco tour

Fredag 1. juli – finale med premieutdeling/avslutning kl 1500.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.