Ny episode av Mulligan ute nå: Regelsnakk med Thore Wilhelmsen!

Ny episode av Mulligan ute nå: Regelsnakk med Thore Wilhelmsen!

Golfforbundets regelekspert gjester Norsk Golf i andre episode av Mulligan for å prate om de nye golfreglene. (Foto: Aleksander Ottersen Mile)

I andre episode av Norsk Golfs podcast har vi pratet med NGFs regelekspert Thore Wilhelmsen. Hva er de viktigste regelendringene? Hvordan kan du bruke reglene til din fordel? Og hva sier han når vi presenterer ham for et potensielt smutthull som kan oppstå på første tee?

Episoden er tilgjengelig i iTunes, Acast og Podbean. Se lenker til episoden under. Nederst i artikkelen kan du også lytte til tidligere episoder.

Link til iTunes

Link til Podbean

Link til Acast

 

 

- - -

Kom med innspill!

Vi vil publisere episoder jevnt og trutt i tiden som kommer. Temaene blir varierte, med alt fra møter med spillere til dypdykk i temaer som regler og golfutstyr.

Er det noe du ønsker vi skal ta opp eller har andre innspill? Send oss en mail på redaksjon@norskgolf.no!

- - -

Arkiv

Episode 1 med Viktor Hovland

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.