Ny golfklubb etableres på Kongsvinger

NY KLUBB: På et fellesmøte onsdag ble grunnlaget for en ny golfklubb på Kongsvinger vedtatt. (Foto: Peter Bjerkeseth)

Onsdag ble grunnlaget for en ny golfklubb på Kongsvinger lagt.

For et par uker siden skrev Norsk Golf om Kongsvinger Golfklubb som hadde gått konkurs. Driftsselskapet er på sin side ikke konkurs, og har siden da drevet banen videre. Alle har betale greenfee, både medlemmer i Kongsvinger Golfklubb og andre klubber. For "egne" medlemmer er det 100 kroner som har vært gjeldende greenfee og 300/350 kroner som vanlig for medlemmer av andre klubber.

Torsdag opplyser klubbens Peter Bjerkeseth at det nå skal etableres en ny golfklubb på banen. Det ble bestemt onsdag i et møte med alle medlemmene fra den gamle klubben.

- På et felles møte med alle medlemmene fra den gamle klubben, ble det i går valgt et interimstyre i den hensikt å etablere en ny golfklubb på Kongsvinger. De store lånegiverne, har kommet opp med en finansieringspakke som legger grunnlaget for en god og langsiktig løsning, opplyser han til Norsk Golf.

Den gledelige nyheten betyr at en av Norges vakreste baner vil leve videre. Banen har for tiden flotte forhold og alle som spiller den er over seg av begeistring.

-Benytt resten av sesongen til å sjekke om påstanden: ”Norges beste bane ” er riktig, oppfordrer Bjerkeseth.

 

http://www.kongsvinger-golfklubb.no/

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.