Ny heder for Westwood

VIL OG SKAL BEGYNNE: Lee Westwood åpner showet for Europa på Celtic Manor fredag. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Og Lee Westwood ba om det selv.

Lee Weswood har vært ute med skade i lengre tid, men er klar igjen til denne ukens Ryder Cup. I forberedelsene til turneringen ba han kaptein Colin Montgomerie om å få lov til å slå det første slaget for Europa.

Og Monty sa ja.

- Jeg føler at den æren skal Lee ha, og da han spurte om å få den, hadde jeg ikke noe valg, mener skotten.

Westwood, som går sammen med Martin Kaymer, skal møte Phil Mickelson og Dustin Johnson. Mickelson og Westwood har møttes fire ganger tidligere i Ryder Cup-sammenheng, med Westwood som best foreløpig med to seire, en delt kamp og ett tap.

Corey Pavin nekter for at han flyttet Tiger Woods ned til kamp tre, fordi han ikke ville at USA skulle få en dårlig start.

- Phil og Dustin spiller fantastisk golf, sier han.

Kaymer blir den første debutanten til å spille i åpningskampen siden skotten Paul Lawrie gjorde det med Montgomerie i Boston for 11 år siden. Mange trodde Monty ville starte med Rory McIlroy og Graeme McDowell, men kapteinen insisterer på at det hele skyldes Westwood og hans ønske om å begynne.

Luke Donald og Padraig Harrington avslutter det hele for Europa.

Hele oppsettet finner du her.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.