Ny hotellavtale gir deg lavere pris på overnatting

Ny hotellavtale gir deg lavere pris på overnatting

Golfforbundet forlenger med Nordic Choice Hotels​

(Pressemelding NGF) Norges Golfforbund (NGF) og Nordic Choice Hotels har forlenget samarbeidsavtalen fra 2012. Avtalen sikrer gode overnattingspriser for alle golfere samt NGFs funksjonærer.

Nordic Choice Hotels har i flere år vært en aktiv støttespiller til idretten. Det innebærer blant annet at golfere med medlemskap i en golfklubb tilsluttet NGF får 20 % rabatt på gjeldende priser ved å bestille via internett.

Rabatten gjelder booking i forbindelse med idrettsarrangementer og aktiviteter så lenge man oppgir fordelskode 66163. Booker man via www.choice.no/Norgesgolfforbund er rabatten allerede trukket fra.

- Vi oppfordrer alle til å benytte seg av denne fordelen. I tillegg til å spare 20 prosent bidrar man også med midler tilbake til golfen fordi NGF mottar en provisjon på rom som bestilles via denne koden, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

Avtalen innebærer også at NGF kan ta ut et antall rom til bruk under arrangementer og turneringer.

- Forlengelsen av samarbeidsavtalen sikrer oss kostnadsfri overnatting for våre funksjonærer. Med våre nasjonale aktiviteter utgjør dette store kostnadsbesparelser for golf-Norge, uttaler Hanssen.

Nordic Choice Hotels ser frem til tre nye år med golfsamarbeid.

- Vi er stolte av at golfforbundet har valgt Nordic Choice Hotels som sin prefererte hotellkjede. Vi ønsker et tettere samarbeid med golf-Norge, både på topp- og breddenivå. Med denne avtalen tilbyr vi de beste idrettspriser til alle golfere, uansett nivå, sier Nicoline Soteland, Key Account Manager i Nordic Choice Hotels.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.