Ny jernserie fra Adams

LEKRE: Adams Golf er snart ute med en sin nye CB3-jernserie. (Foto: Adams Golf)

Adams vil gjøre deg lykkelig med sine Idea Black CB3 smidde jern.

Tekst: Christian Furu

Dette er et jernsett i klassen ‘game improvement’ og det er ganske tilgivende gjennom hele settet. Målgruppen er middels gode og bedre spillere. CB3 har spillbarhet, følelse og utseende som appellerer til disse gruppene. 

«Med CB3 ville vi skape en kølle med svært god følelse og nydelig utseende men som også presterer bra for en stor gruppe spillere», sier visepresident Tim Reed i utviklingsavdeingen. 

CB3 har fått vekten plassert ut i ytterkantene for å være tilgivende mens den tynne slagflaten gir god følelse og presisjon i slagene.  Settet kommer med KBS Tour 90 stålskaft og Matrix Ozik Program 8.1 grafittskaft.

M.Pugligelli Black wedge har en ny såle som er designet for å fungere perfekt i alle situasjoner.  Den har fått mer spinn og følelse gjennom en prosess med fresing av slagflaten, rillene og cavity. Slagflaten er også lasergravert for å gi det lille ekstra. DG Spinner skaftet gir deg også litt ekstra spinn dersom du trenger det. Wedgen er tilgjengelig i venstre og høyre i forskjellige varianter av bounce og loft.

Idea Black CB3 har veiledende pris på €899.99 med stålskaft og €999.99 med grafittskaft. Settet kommer i høyre og venstre i regular, stiff og extra stiff flex.  Settet består av 4-PW mens 3’er jern kan spesialbestilles.

Puglielli Black har veiledende pris på €199.99 og kommer i loft-bounce-alternativene 52-08, 54-08, 56-11, 58-06, 58-10, 60-01 og 60-06. Norske priser er ennå ukjent.

Både CB3 og Puglielli Black er tilgjengelig fra 1.april.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.