Ny knallrunde av McDowell

I TETEN IGJEN: Martin Kaymer er antakelig ikke så fornøyd med Graeme McDowells prestasjoner for tiden. (Foto: Ian Walton, Getty Images)

Graeme McDowell nærmer seg med stormskritt.

Nordirske McDowell har hatt litt av en sesong. Tre seire er det blitt, han avgjorde Ryder Cup, og nå har han sannelig fått heng på førsteplassen i Race to Dubai også. Etter tredjeplassen i sist helgs Singapore Open er avstanden opp til Martin Kaymer "bare" 367.600 euro. For noen uker siden var avstande over en million.

McDowell er åpenbart i bedre form enn Kaymer for tiden. Og denne uken deltar ikke den tyske superstjernen. Fortsetter GMac storspillet, kan han fort ta igjen Kaymer. Det er Dubai World Championship neste uke.

- Dette er en viktig uke. Martin spiller ikke, og dette er en golfbane jeg har spilt godt på tidligere, sa McDowell før torsdagens første runde - en runde han gikk på fem under par.

- Det er viktig at jeg kommer så nærme Martin jeg kan før Dubai neste uke. Jeg spiller bra for tiden, og jeg gleder meg, la han til.

Australske Mark Brown leder etter en førsterunde på åtte under par, med Rory McIlroy hakk i hæl på sju under. McDowell er på delt sjetteplass.

Her er ledertavlen

Her er Race to Dubai


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.