Ny knallrunde av Suzann

I TOPPEN IGJEN: Suzann Pettersen har en alle tiders mulighet til å sikre seg en etterlengtet seier i Kraft Nabisco Championship. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Suzann Pettersen har et perfekt utgangspunkt før siste dag av årets første major.

Det norske golfesset, som åpnet forrykende med en 67-runde torsdag, fulgte ikke opp dagen etter da det ble en 73-runde (etter birdie på de avsluttende to hullene). Men natt til søndag var Tutta igjen tilbake på birdiekjøret, og det ble en ny 67-runde. Hun hadde bare en bogey.

Dermed er hun ni under par etter tre runder. Det er bare ett slag bak ledende Karen Stupples. Suzann deler andreplassen med Yani Tseng.

Solid
- Det var en ny runde med bra golf. Jeg slår ballen veldig, veldig solid, og jeg traff også litt flere fairwayer i dag enn i går, noe som satte meg i god posisjon til å angripe pinnene. Banen har tørket opp litt, så hvis du treffer fairwayene, står du igjen med ganske korte jern inn, og greenene føles enklere å angripe. På en del andre hull er du bare fornøyd med par, og så går du videre, sa hun til lpga.com etter runden.

Tutta gikk med Yani Tseng, en spiller hun kjenner godt fra før av.

- Det var en bra ball. Det er fint og avslappende å spille med Yani. Vi trener en del sammen i Orlando på vinteren, så jeg kunne ikke bedt om en bedre ball. Og vi spilte begge bra, noe som hjalp oss begge.

Og noe som definitivt hjalp Suzann, var avslutningen på fredagens runde, da hun senket to birdies på vei inn. Hadde hun ikke gjort det, ville runden blitt svak. Isteden ble den middels.

Bikkjeslagsmål
- Det var en vanskelig dag, men jeg tror avslutningen min fredag gjorde at jeg holdt meg inne i turneringen og satte meg litt opp for det som skjedde i dag. Jeg fortsatte det solide spillet i dag, så det kommer til å bli gøy i morgen, svarte hun lørdag kveld.

Og det er litt av et selskap de har med seg i toppen. Hør bare på disse navnene: Karrie Webb, Brittany Lang, Cristie Kerr, Grace Park, Sophie Gustafson og Michelle Wie - alle er blant de ti beste etter tre runder.

Det blir med andre ord et bikkjeslagsmål søndag kveld.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.