Ny knallstart av Tutta

BUNNSOLID: Suzann Pettersen leverte nok en sterk runde på LPGA-touren fredag. (Foto: Robert Laberge, Getty Images)

Suzann Pettersen leverer og leverer og leverer.

LPGA-touren har hatt et par ukers pause etter Canadian Open, men det ser ikke ut til å ha gjort noe med formen til Suzann Pettersen.
Snarere tvert imot.
Hun fortsetter der hun slapp, der hun har vært i hele sesongen, med en ny, god runde som har ført henne helt opp i tetkampen fra første slag av. Fredagens førsterunde gikk hun på 68 slag, tre under par, og med det er hun bare to slag bak ledende Morgan Pressel. Gloria Park, Yani Tseng og Na Yeon Choi deler andreplassen.
Og Suzanns runde var bunnsolid. Ingen bogeys, tre birdies, resten par - en score som kunne vært adskillig bedre. Bare på ett av banens fire par 5-hull klarte hun å senke scoren.
Marianne Skarpnord henger også bra med etter første runde denne gangen. Hun åpnet på par, og ligger på en delt 44. plass - en plass hun for øvrig deler med verdens i øyeblikket høyest rankede kvinnespiller Ai Miyazato.
P&G NW Arkansas, som turneringen heter, fortsetter lørdag

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.