Ny nedtur for Skarpnord

SLITER: Marianne Skarpnord får det ikke til å stemme på LPGA-touren. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Marianne Skarpnord er nummer 120 etter første runde av Navistar LPGA Classic.

Den norske jenta, som har sagt at hun vender hjemover til Europa etter årets sesong, åpnet helgens turnering på tre over par. To av bogeyene hun pådro seg på en ellers ganske stødig runde, kom på hull 16 og 17. Plasseringen hennes kunne med andre ord ha vært adskillig bedre.

Men det handler, som kjent, om å holde koken gjennom 18 hull og aller helst fire runder.

Cristie Kerr leder turneringen etter at hun begynte med en runde på 65 slag. Det tilsvarer sju under par. I motsetning til Skarpnord senket den amerikanske birdie på tre av de fire siste hullene.

Dorothy Delasin, Anna Nordqvist og Morgan Pressel deler andreplassen, ett slag etter. Ytterligere fem spillere var enda et slag etter på fem under par.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.