Ny sjanse for Skarpnord

SLITER PÅ LPGA-TOUREN: Det har ikke vært Marianne Skarpnords år på LPGA-touren. Denne helgen får hun en ny sjanse til å overbevise. (Foto: Darren Caroll, Getty Images)

Men LPGA-touren fortsetter uten Suzann Pettersen denne gangen.

LPGA-touren fortsetter denne uken med Navistar LPGA Classic. Et startfelt på 144 spillere skal kjempe om en premiepott på 1,3 millioner dollar og en førstepris på 195.000 av samme valuta. Verdensener Ai Miyazato og -treer Cristie Kerr er de antatt beste i startfeltet som også inkluderer Na Yeon Choi (nr. 6), In-Kyung Kim (nr. 8) og Paula Creamer (nr. 10).

Suzann Pettersen stiller ikke til start, men det gjør Marianne Skarpnord.

Maria Hjorth vant den første turneringen tilbake i 2007, mens Lorena Ochoa vant de to neste årene.

Det er sju turneringer igjen på LPGA-touren, og mye står på spill både i forhold til penger og verdensrankinger. I toppen har det vært utskiftninger nesten fra uke til uke, men Miyazato har vært øverst nå de sju siste ukene. Yani Tseng leder racet om å bli årets spiller, med nettopp Miyazato og Kerr på henholdsvis plass nummer to og tre.

Det er også kamp om hvem som blir rookie of the year. Azahara Munoz leder foran amanda Blumenherst.

Ingen nykommer har for øvrig vunnet en turnering på touren denne sesongen.

Kilde: lpga.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.