Ny skuffelse for Woods

INGEN SUKSESS: Tiger Woods imponerte ingen under skinsturneringen i Thailand mandag. (Foto: Stanley Chou, Getty Images)

Det ble ingen vellykket retur til Thailand for Tiger Woods.

Tiger Woods returnerte til sin mors hjemland mandag for en skinsturnering sammen med tre andre spillere. Men det ble nok en skuffelse for den tidligere verdenseneren. Han vant bare ett hull, og spilte ikke særlig god golf.

Camilo Villegas stakk av med mest penger under det som ble kalt World Golf Salutes King Bhumibol Skins Tournament på Amata Springs Club. Han sikret seg fem skins verdt 109.800 dollar, mens Paul Casey vant ni skins verdt 92.400. Thongchai Jaidee vant tre skins som ga 90.000 dollar, mens Tiger bare vant ett hull. Det var ikke verdt mer enn 6600 dollar.

Prispengene vil bli donert til veldedighet.

Det var Tigers første tur til Thailand på ti år. Hans mor var ikke med grunnet helseproblemer. Like etter turneringen reiste han videre til Australia, der han skal forsøke å forsvare tittelen han vant i Australian Masters i fjor.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.