Ny sportssjef hos Byneset

Ny sportssjef hos Byneset

NYANSETTELSE: Byneset har ansatt ny sportssjef. (Foto: Byneset Golf)

Lars Martin Berg (28) starter i jobben som sportssjef ved Byneset Golf fra 1. november. 

(Pressemelding Byneset) 

Lars Martin skal ha hovedansvaret for klubbens sportslige satsning. Hans hovedoppgave blir å trene junior- og elitegruppene slik at klubben når sine sportslige mål. Han starter opp med trening for disse gruppene så raskt som praktisk mulig. Fredrik Mohall fortsetter som head pro og har ansvaret for de øvrige treningsgruppene og Veien til golf-kursene.

Lars Martin er født i 1984 og kommer fra Trondheim. Han begynte med golf da han var 8 år. Han ble ferdig med sin 3-årige PGA treningsutdannelse gjennom PTU(profesjonell trenerutdannelse) i 2008. Lars Martin har kategori A i PGA-systemet.

Lars Martin spilte på landslaget i perioden 2001-2002 før han ble profesjonell i perioden 2003-2005. I perioden 2006-2008 jobbet han som assistent ved Trondheim Golfklubb. Han har siden 2008 jobbet som head pro ved Stjørdal Golfklubb. Lars Martin er en meget idealistisk og engasjert trener som ønsker å videreutvikle spillere på alle nivå.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.