Ny stabil Adidas-sko

STABIL: Adidas Powerband 4.0 lover stabilitet, kraft og balanse gjennom hele svingen. (Foto: Adidas Golf)

Adidas Powerband er mer enn bare en fryd for øyet.

Tekst: Christian Furu

4.0 er den nyeste modellen i Powerband serien og den lover stabilitet, kraft og balanse gjennom hele svingen. Det får den gjennom en ekstremt stabil såle som passer godt for en aggressiv golfsving. Overdelen er av syntetisk materiale som ikke strekker seg og er svært slitesterkt. FitFOAMTM innersåle står for demping og komfort, mens THINTECHTM spikes med lav profil bringer golferen nærmere bakken samtidig som man står stødig. ClimaProof® materialet har 2 års vanntettgaranti.

Powerband 4.0 kommer i fargene White / Slime / Black, White / Metallic Silver / University Red, White / Titan Metallic / Scout Metallic and White / White / Black.

Skoen er i salg fra 1.februar og veiledende pris 1.100,-.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.