Ny tittel til iskalde Bubba

PING MAN: Bubba Watson har hevet spillet sitt mange hakk det siste året. Nå har han tre titler på 11 måneder. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Bubba Watson tok søndag sin tredje PGA-tittel på 11 måneder.

Den langtslående amerikaneren er et skue på PGA-touren. Han gir som regel alltid jernet ut fra tee, og da går det også langt. Før gikk det i øst og vest. Nå går det stadig oftere rett fram, eller i hvert fall i fairway. Det gir seg utslag i gode resultater.

Søndag kveld gikk han til topps i Zurich Classic, etter et spennende omspill mot Webb Simpson. Begge spillere gjorde birdie på det første omspillshullet, men da Watson fulgte opp på det neste hullet, klarte ikke Simpson å svare.

- For et år siden var jeg en god spiller som aldri hadde vunnet. Nå har jeg tre titler. Det er helt vilt, og noe jeg aldri kunne drømme om, sa Watson etterpå.

Simpson jaget sin første PGA-tittel.

- Jeg ga meg selv en sjanse. Dessverre ble det bare nesten, men det var gøy å være utpå der sammen med Bubba. Han er en god venn og en stor mester. Jeg er glad på hans vegne, sa han.

Jason Dufner delte tredjeplassen med Tommy "Two Gloves" Gainey og K.J Choi.

Luke Donald gjorde birdie på fire av sine seks siste hull, og noterte seg for nok en topp ti-plassering.

Kilde: Reuters


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.