Ny topp-10 på Lundgreen

JOBBET SEG OPP: Cecilie Lundgreen fortsetter sitt solide spill. (Foto: All Over Press)

Cecilie Lundgreen fortsetter sitt solide spill på LET Access Tour.

Lørdag rundet Lundgreen av Samsø Ladies Open i Danmark med en 71-runde, hennes beste score denne uken, og ble belønnet med en ny topp 10-plassering.

Lundgreen startet dagen på en delt 23. plass, men hoppet 13 plasser opp resultatlisten etter å ha samlet sammen tre birdies, to bogeys og resten par. 

Med seks over par sammenlagt endte hun til slutt ni slag bak vinneren Antonella Cvitan fra Sverige, som beseiret den danske amatøren Nicole Broch Larsen i omspill.

Lundgreens 10. plass gjør at hun beholder 3. plassen på tourens Order of Merit-liste. Hun, Pamela Prestwell (Skottland) og Marion Ricordeau (Frankrike) er de eneste med over 10 000 poeng på denne listen. Desto mer imponerende av Lundgreen er det at hun har spilt tre turneringer færre enn Ricordeau og Pretswell.

Neste LET Access-turnering slår ikke i gang før om en snau måned. 13. september går startskuddet for Fourqueux Ladies Open i Frankrike. Innen den tid står Nordea Tour-turneringene VW Söderbergs Ladies Masters og Norrporten Ladies Open på programmet for Lundgreen.

- - - - -

 

Runde 1 og 2

"Hangover" fra forrige ukes seier i Finland for Cecilie Lundgreen?

Borregaard-veteranen ligger syv over par etter to runder av Samsø Ladies Open i Danmark, bare en uke etter at hun sikret årets og karrierens andre LET Access-seier under Women's Bank Open i Helsinki.

Lundgreen åpnet med en runde på fem under par, men hevet spillet fredag med en 74-runde. Hun deler med det 23. plassen, midt på treet i feltet bestående av 46 spillere.

Hun har nå 11 slag opp til lederen Nicole Broch Larsen. Dansken er en av bare fem amatører i feltet.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.