Ny topp ti av Pettersen

DELT FJERDEPLASS: Suzann Pettersen noterte seg for nok en topp ti-plassering på LPGA-touren i helgen. (Foto: Chung-Jung Sun, Getty Images)

Suzann Pettersen med nok en plassering helt i toppen.

Det norske golfesset ble nummer fire i LPGA Hana Bank Championship i Sør-Korea i helgen. Søndagens avsluttende runde gikk hun på to under par, og hun deler dermed fjerdeplassen med Jiyai Shin og Paula Creamer.

Ingen klarte å gjøre noe med Na Yeon Choi, som til slutt var ti under par. Hun var to slag foran Vicky Hurst, mens Song-Hee Kim havnet på tredjeplass.

Tuttas tredje og siste runde besto av fire birdies og to bogeys, mens resten var på par.

For Na Yeon Choi var det deilig å forsvare tittelen hun vant i fjor.

- Det var mye forventninger fra fansen. For å klare å leve opp til dem, måtte jeg gi alt på banen og konsentrere meg om hvert slag. Det betalte seg, oppsummerte hun etterpå, ifølge lpga.com.

Marianne Skarpnord deltok ikke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.