Ny topp ti av Tutta

NÆRMER SEG FORMEN: Suzann Pettersen spilte en svært solid sisterunde av Kia Classic. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Nok en topp ti-plassering i boks for Suzann Pettersen.

I 2010-sesongen var Suzann Pettersen en garantist for topp ti-plasseringer. Hun har ikke begynt årets sesong i samme, sterke stil, med "bare" én topp ti-plassering på sine tre første turneringer, men i Kia Classic ble hun nummer ti. Og det etter en god sisterunde på tre under par. Hun spilte en bunnsolid runde uten en eneste bogey. Det lover godt for årets første majorturnering - Kraft Nabisco Championship- som begynner på torsdag.

Sandra Gal vant turneringen, etter at hun gjorde en birdie på det siste hullet. Hun ble dermed bare den andre tyske jenta til å vinne på LPGA-touren. Tina Fischer var den første (vant i 2001, red.anm). Gal var ett slag bedre enn Jiyay Shin.

- Jeg hadde troen da jeg kom ut hit i morges at jeg kunne vinne, sa Gal etterpå.

Cristie Kerr delte tredjeplassen med I.K Kim.

Seieren var verdt 255.000 dollar.

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.