Ny topp ti for Suzann

GRUNN TIL Å SMILE: Suzann Pettersen fortsetter å levere varene på LPGA-touren. (Foto: Jonathan Ferrey, Getty Images)

Suzann Pettersen klarte aldri å ta igjen Ai Miyazato.

Den japanske jenta tok sin femte seier for året, og klatret påny til topps på kvinnenes verdensranking etter seieren i Safeway Classic søndag. Hun var til slutt to slag bedre enn Cristie Kerr og Na Yeon Choi, med vår egen Suzann Pettersen på plassen bak.

Men Miyazato begynte sisterunden på ukarakteristisk vis. Hun var nemlig nervøs. Normalt sett er hun roligheten selv, men hun åpnet med bogey både på hull to og sju. Det var ikke før hun senket en birdie på hull ni hun roet seg. Og etter det så hun seg aldri tilbake.

- Det var veldig vanskelig i dag. Jeg var veldig nervøs på front nine. Men jeg fikk et dytt i ryggen med birdien på hull ni, sa hun.

Det er tredje gang i år Miyazato inntar førsteplassen på rankingen. Hun var nummer en i en uke både i juni og juli, og det har forandret seg hele tiden.

- Målet mitt før sesongen var å bli årets spiller. Det er så jevnt i toppen, så jeg vet ikke egentlig hva som skjer.

Seieren var verdt 225.000 dollar. Suzann på fjerdeplass fikk 69.817 dollar for sin innsats.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.