Ny turnering for juniorspillere

Juniorene overtar Evje Golfpark 9 - 13 juli. (Foto: Christian Wilskow, Moss&Rygge GK)

Moss & Rygge GK inviterer golfspillere i alderen 13 - 21 år til laggolfturnering i juli.

Hva kan vel være bedre for din klubbs juniormiljø enn å la de unge, både de ferske og de litt mer erfarne, bli sammensveiset i en herlig sommeruke samtidig som de blir kjent med og konkurrerer som et lag mot andre unge golfere fra hele landet? Moss&Rygge GK kan ikke tenke seg noe bedre og har nå tatt initiativet til en juniorturnering i sommer.


Evje Golfpark er hjemmebanen til flere av Norges beste golfspillere: Marianne Skarpnord, Kristoffer Ventura og Stine Pettersen. 
9.- 13. Juli 2012 er det klart for Moss & Rygge Golf Cup 2012 som er en laggolfturnering med 4 spillere pr. lag. Spillform er four ball match over 9 hull,  med fullt handicap. De første tre dagene spiller alle  2x 9-hulls kamper.     

- Hvem har ikke minner fra «Norway Cup» og lignende arrangement, med overnatting på skoler, spennende turneringer på dagtid og kanskje litt småflørting om kvelden? Nå ønsker vi å gi unge norske golfspillere en lignende opplevelse, sier Aage Erichsen I Moss & Rygge GK og minner om at det også er mange badeplasserlike i nærheten.                                   

For praktiske opplysninger, besøk Moss & Rygges hjemmesider (last ned vedlegg).

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.