Ny vår for Cañizares

HODLER KOKEN: Alejandro Cañizares koser seg i teten av Alstom Open de France. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Alejandro Cañizares håper det er hans tur nå.

Spanjolen har tatt teten av Alstom Open de France midtveis, etter at han gikk en ny 66-runde fredag. Regjerende mester Martin Kaymer er den nærmeste utfordreren på ni under par.
Var negativ
Cañizares har bare en seier å se tilbake på så langt i sin profesjonelle karriere, og den kom i Russland for fire år siden. Han måtte tilbake til kvalifiseringsskolen sist november, men spanjolen håper han kan kopiere Simon Khan og Fredrik Andersson Hed. Begge har vunnet i år etter å ha tatt den tunge veien om kvaliken i fjor.
- Jeg var litt negativ i spillet mitt i fjor. Jeg hadde også et par personlige problemer. Men det har vært en ny start for meg i år. Jeg har lært meg å sette mer pris på spillet nå. Jeg prøver å kose meg og ha det gøy, sier han.
Robert-Jan Derksen, som ledet etter første dag, er på tredjeplass. Han er to slag etter. Like bak følger et kobbel av veletablerte spillere, som for eksempel Charl Schwartzel (9. plass) og en kvintett bestående av Lee Westwood, Ian Poulter, Rory McIlroy, Luke Donald og Alvaro Quiros på 15. plass.
Exit Monty
Jean Van de Velde, som lå på delt 2. plass etter første dag, fulgte opp med en 76-runde fredag, men klarte cuten. Det gjorde ikke spillere som Colin Montgomerie, Niclas Fasth, Jose Maria Olazábal og Gregory Havret.
Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.