- Ny vår for golfen i Sarpsborg

IDYLL: Skjeberg ligger idyllisk til i Østfold. Nå opplever også klubben et oppsving i antall medlemmer.

Skjeberg har fått over 60 nye på kurs i år og «alle» melder seg inn i klubben.

Andelen unge spillere under 12 år stiger i golf-Norge, og Skjeberg er én av klubbene som opplever et kraftig oppsving. Golfsporten har satt seg som mål at andelen barn og unge skal øke. Og Skjeberg gikk aktivt til verks med en dør-til-dør-kampanje.

- Vi har hatt godt over 60 prsoner på nybegynnerkurs i år og alle melder seg inn i klubben. Vi kan trygt fastslå at det er en ny vår for golfen i Sarpsborg, sier daglig leder Nils-Jørgen Olsen til norskgolf.no.

Tirsdag kunne klubben glede seg over nasjonal oppmerksomhet da NRK hadde Skjeberg-veksten på topp i Østfoldsendinga. Der fastslår de unge golferne at spesielt rosa golfkøller har slått godt an. Klippet kan du se her

- Ikke ofte vi får slik omtale på rikskanalsen. Det var moro, kommenterer Olsen, og ser fram til å rekruttere enda flere unge golfere.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.