Ny X fra Callaway

Ny X fra Callaway

MER LENGDE: Nok en gang loves det mer fart og lengde. For noen vil det stemme, mens andre ikke vil se noen endring. Prøv først. (Foto: Callway Golf)

XR skal bli Callaways storselger i 2015. Her er seriens to nye drivere.

Callaways X-serie kan være en av tidenes mest populære i Norge. De leverer stort sett alltid solide køller med de riktige egenskapene for vanlige golfere og de litt gode. I fjor mener vi de snublet litt i designavdelingen med X2 Hot. Årets XR er et steg i riktig retning.

 

Blå, rød og sølv/hvit. Man skulle tro den var skreddersydd for det amerikanske markedet. Det ser bra ut og det litt billige preget fra i fjor er borte. Som vanlig kommer den i to versjoner - standard og Pro. Først ut er driverne.

 

 

XR Pro til venstre på alle bilder.

 

Callaway hevder har oppnådd 5 miles per hour høyere ballhastighet med XR sammenlignet med deres drivere fra 2012. Det kan utgjøre mange meter, men det er lov å være litt skeptisk og gå etter sine egne tall. Målingen er trolig under perfekte forhold, og tallene vil variere fra spiller til spiller.

 

XR drivere er justerbar med OptiLoft. Standardskaft er Project X LZ. Callaway har gjort et bra skaftvalg, noe kundene setter pris på i dag.

 

Hodestørrelse på XR Pro er 440cc, XR er som vanlig 460cc.

 

 

 

 

Veiledende pris for XR Pro er 3295,- og den kommer for salg 20.mars. I mellomtiden kan du prøve XR fra 20.februar. Skulle du ønske å kjøpe den er prisen 2795,-.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.