Nydelig runde av Kofstad

HENGER MED: Espen Kofstad har heng på nok en sterk plassering på Challengetouren. (Foto: Getty Images)

Espen Kofstad nærmer seg toppen i Rolex Trophy i Sveits.

Nordmannen åpnet turneringen med en runde på 70 slag onsdag, og leverte ytterligere to slag bedre torsdag - fire under par. Dermed er han oppe på en delt 12. plass før runde tre fredag, og det er bare tre slag opp til 4. plass.

Øverst på ledertavlen, på hele 13 under par etter to runder, finner vi franske Benjamin Hebert og engelske Tommy Fleetwood. Begge har åpnet på 66 og 65 slag. På tredjeplass, slaget etter, ligger Florian Praegnant.

Kofstad slår ut 08.40 fredag morgen.

Turneringen er svært viktig for nordmannen, som ligger på en 25. plass på Challengetourens pengeliste etter en svært god sesong så langt. De 15 beste får en god ranking i forhold til neste års Europatour, og opp til den plasseringen er det snakk om snaue 100.000 kroner. Det fordrer en god plassering i Sveits denne uken, helst topp tre, og det er det gode muligheter til.

Det gjenstar sju turneringer etter Rolex Trophy på årets Challengetour.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.