Nye 76-runder på Skarpnord og Martens

NI BAK: Caroline Martens og Marianne Skarpnord (bildet) henger fortsatt med i Tyrkia. (Foto: All Over Press)

Både Caroline Martens og Marianne Skarpnord noterte seg for deres andre strake 76-runder i fredagens andrerunde i Turkish Airlines Ladies Open.

Dermed deler de to norske jentene 45. plassen på seks over par, ni plasser over der de startet dagen. Martens kunne bokføre tre birdies, fire bogeys og en dobbelbogey på sin runde, mens Martens noterte seg for to birdies og fem bogeys. Den norske duoen havnet to slag foran cutstreken, og har ni slag opp til nederlandske Christel Boeljon på toppen av leaderboardet. Dermed henger de fortsatt med, men er avhengig av gode runder lørdag om de skal kunne hevde seg i toppen.

 

Lørdag går Skarpnord og Martens i ball sammen med tyskeren Miriam Nagl. De slår ut på hull 1 kl. 10.20 norsk tid.

- - - - - - - 

 

Runde 1

Marianne Skarpnord og Caroline Martens slet med å finne flyten i åpningsrunden av Turkish Airlines Ladies Open.

Begge de to norske håpene måtte tre over par i torsdagens første runde på National Golf Club i Belek i Tyrkia. Det holder til en foreløpig delt 54. plass, slaget foran cutstreken.

 

Martens bokførte tre birdies og seks bogeys på sin runde, mens Skarpnord gjorde en birdie, to bogeys og en dobbelbogey. Til tross for at de befinner seg et stykke ned på resultatlisten, var det ingen som dro i fra i toppen. Dermed er marginen opp til toppen av leaderboardet på bare seks slag. 

 

Svenske Pernilla Lindberg deler ledelse, sammen med italieneren Diana Luna og Christel Boeljon fra Nederland.

 

Turneringen spilles over fire runder, og avsluttes søndag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.