To nye ansatte i NGF

Norges Golfforbund har ansatt to nye personer som begge tiltrer sine stillinger 8.mars.

Atle Øi (45) tiltrer stillingen som markedsansvarlig etter Hanne Røhmer som har valgt å forlate sin stilling. Øi har over 20 års erfaring fra mediebransjen, og har tidligere vært sponsorsjef i TV Norge og salgssjef i Kanal 24 (Nå Radio Norge). I de to siste årene har Øi drevet egen konsulentvirksomhet hvor han har jobbet med etablering av nye virksomheter.
 
Martin Dølerud (35) er ansatt som IT- og informasjonskonsulent, en stilling som følger i kjølvannet av at tidligere IT- og administrasjonskonsulent Per Thomas Hansen sluttet. Dølerud har de siste åtte årene innehatt sentrale posisjoner i Ringerike Golfklubb og Golfbane, og har inngående kunnskap om klubbdrift. Han er utdannet innen jus og statsvitenskap, og hans hovedarbeidsområder vil være forbundets nettsider, GolfBox samt informasjonsrettet arbeid.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.