To nye BIOM

To nye BIOM

NYE LINJER: ECCO forandrer seg sakte men sikkert litt, men er hele tiden tro mot sin stil og filosofi. (Foto: ECCO Golf)

Gammel traver i ny drakt og spennende nykommer fra ECCO.

Folkefavoritten ECCO frisker opp kolleksjonen. Først ut er streetskoen BIOM Hybrid 2. Dette er videreutviklingen av den opprinnelige streetskoen som vi kjenner fra Fred Couples. Nå skal han bruke denne nye modellen med tynnere såle og 15% lavere vekt.

 

BIOM Hybrid 2 er laget med Hydromax. Det gjør den meget vannavstøtende med sitt myke yaklær. BIOM systemet er basert på fotens naturlige bevegelser. Vår erfaring er at BIOM sko er svært komfortable. BIOM Hybrid er et alternativ for dem som syns enkle streetsko gir for lite støtte og demping.

 

Veiledende pris er 1600,-.

 

 

 

 

Andre sko ut er den spennende BIOM G2. Den er 20% lettere enn tidligere lignende modeller fra ECCO med knotter. For å oppnå dette har de blant annet brukt karbonfiber for å stabilisere mellom hæl og mellomfoten.

 

Med BIOM G2 har du to valg. Den kommer i nevnte vannavstøtende Hydromax eller Norges favorittmateriale Gore-Tex. Designet er langt friskere enn vi er vant til men fremdeles godt innenfor det vi forventer fra danskene.

 

Veiledende pris er 2000,- med Hydromax og 2200,- med Gore-Tex.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.