Nye Cobra

Nye Cobra

BESTSELGEREN: Fly-Z plasserer seg i midten på pris og blir trolig den mest populære delen av familien.

Cobra er nesten ikke til å kjenne igjen. Fargene er fremdeles med, men køllene i 2015 markerer en stor forandring.

I 2015 skal Cobra bringe endring og innovasjon til golfsporten. Det er liten tvil om at de skiller seg ut i mengden med stilen sin og de sterke fargene. Nå mener de tydeligvis at det er på tide å vise fram litt prestasjoner også.

 

 

 

Fly-Z+ er flaggskipet. Justering av tyngdepunkt er det store på drivere i 2015, og Cobra vil ikke la toget gå uten dem. Med sin justering av tyngdepunkt fram eller bak i driverhodet har de spennende teknologi å by på. Vekten fram mot slagflaten vil gi mindre spinn og lavere utgangsvinkel, vekten bak vil gi en lettere håndterlig driver som spinner litt mer og får ballen til å fly litt høyere. Deres brukervennlige justering for loft og vinkel på køllehodet er på plass også neste år.

 

Fly-Z+ med vektjustering på sålen.

 

 

 

De nye jernsettene ser vi virkelig fram til. Klare forskjeller mellom kølletypene og fokus på et bredt spekter spillere gjør at alle kan finne noe her. Spesielt jern for gode spillere kan bli et spennende område hos Cobra i 2015. Følg også med på Fly-Z XL som erstatter Baffler. XL-serien lover å være svært tilgivende og byr i tillegg på ganske hyggelig pris. 

 

 

 

 

Veiledende priser drivere.
Fly-Z + 3195,-
Fly-Z 2695,-
Fly-Z XL 1795,-

 

Veiledende priser fairwaywoods.
Fly-Z + 1995,-
Fly-Z 1795,-
Fly-Z XL 1695,-

 

Veiledende priser hybrider.
Fly-Z 1695,-
Fly-Z XL 1495,-

 

Veiledende priser jern.
Fly-Z fra 4495,-
Fly-Z XL fra 3695,-

 

 

Det er ikke Cobra Puma uten litt farger. Damene får som tidligere egne farger på sine modeller i Fly-Z og Fly-Z XL. 

 

 

 

Cobra fortsetter sitt samarbeid med skaftprodusentene Matrix. Alle de nye køllene kommer med Matrixskaft tilpasset målgruppen for køllen.

 

Fly-Z XL er tilgjengelig fra november 2014.  Fly-Z og Fly-Z+ ruller ut i butikkene fra januar 2015.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.