Nye fjes på topp fem

SVINGMESTEREN: Luke Donald har hatt en glimrende sesong. Nå er han med i kampen om seieren i FedEx-sluttspillet. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Deutsche Bank Championship medførte til dels store endringer i FedEx-sluttspillet.

Matt Kuchar er fortsatt nummer en, etter at han delte 11. plassen i helgens turnering. Kuchar har hatt en fantastisk sesong, med hele ti topp ti-plasseringer så langt.

Charley Hoffmans seier betyr at han klatret fra 59. til 2. plass. Hoffmans hopp dyttet Steve Stricker ned en plass. Mr. September er den eneste av spillerne som begynte FedEx-sluttspillet blant de fem beste, som fremdeles er der oppe.

Jason Day klatret ti plasser til nummer fire med sin andreplass, mens Luke Donald - som delte andreplassen med Day og Geoff Ogilvy - gjorde et sprang til nummer fem.

Fire spillere spilte seg inn i BMW Championship, som er neste turnering i sluttspillet. Tom Gillis, Vijay Singh, Jason Dufner og Andres Romero. Sistnevnte begynte uken som nummer 100, mens Gillis var nummer 92. Begge gjorde med andre ord store sprang oppover.

Padraig Harrington, Lucas Glover, Chris Couch og Charles Howell III falt ut av listen. Tiger Woods er nå nummer 51.

Her er hele listen

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.