Den nye Ping-familien

NY TEKNOLOGI: Ekstra vekt i hælen sørger for at driveren «ønsker» å lukke seg i balltreffet. Resultatet er rettere og lengre slag.

Klassisk pen, men likevel enkel å leve med? Ping har lansert K15.

La det være sagt med en gang: Når Ping nå lanserer sin nye kølleserie – K15 – er det ikke for å overta for suksessen G15. Det var hovedbudskapet da Ping-konsernet nylig samlet Europas ledende golfmedier, deriblant Norsk Golf, for å lansere nyheten i Paris.
Den nye familien flytter inn i aller øverst i gata som nærmeste nabo til G15. Det er den samme gata hvor bladmodellen S56 (blant annet benyttet av Open-vinner Louis Oosthuizen) bor helt i andre enden.
– Dette er en stor launch for oss, forsikrer John Solheim, sønn av grunnlegger Karsten og nå øverstkommanderende i Ping-imperiet.
– K15 er laget for alle som ønsker å slå rett og langt. Tidligere kunne jeg møte golfere som sa: «Jeg er ikke god nok til å spille Ping». Det er det slutt på nå. Med K15 kan alle spille Ping. Vi ønsket å lage køller som var ekstremt lettspilte, men som likevel kunne ha en klassisk look. Det har vi klart.
Høy vridningsstabilitet (MOI), stor tilgivenhet og lavt tyngdepunkt slik at det er enkelt å få ballen i lufta, er gjenkjennelige argumenter i dette markedet. Men du finner ingen kraftig offset eller draw-stilt driver i K15.
Den nye Ping-driveren har et klassisk utseende som mange spillere finner «riktig». Men i ekstra vekt i hælen sørger for at denne driveren «ønsker» å lukke seg i gjennomsvingen. Resultatet skal være mindre slice, rettere slag.
Den samme teknologien har også fairwaywoodene og hybridene. Som alltid med Ping er alternativene mange og fleksibiliteten stor. Jernsettet kommer med hybridvalg i både 3, 4, 5 og 6. Driveren fås med gradene 9.5, 10. 5 og 12.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.