Nye Pingputtere

Nye Pingputtere

SORT OG BLÅTT: Tungt og lett. Rolig og middels/raskt tempo. Det er hva du trenge å vite om de to vektversjonene av Cadence TR. (Foto: Ping Golf)

Årets store nyhet heter Cadence TR. Utvalget av fasong og vekt er som vanlig med Ping veldig stort.

TR står for True Roll. Pings insert som vi liker veldig godt. Rillene har variabel dybde og gir glimrende, forutsigbar rull på ballen. Årets versjon skal være bedre, noe som åpenbart er umulig for oss å måle.

 

 

 

 

Nytt av året er fargekodene. Den sorte, tunge er for dem med rolig tempo. Blå insert er lettere og passer golfere med middels til raskt tempo. Ping fortsetter dermed sin kamp for å få oss til å velge puttere som faktisk passer til vår stil, i stedet for å velge noe vi må tilpasse oss til over tid.

 

Cadence TR er tilgjengelig i åtte modeller. Blandt dem finner vi fire nye - Anser W, B65, Rustler og Tomcat. Motvekt er som forventet på plass med Anser 2 CB.

 

 

 

 

Som dere ser kommer putterne i to vektversjoner, tradisjonell og tung. Her er også oversikten over hvilken puttebevegelse de passer best for.

 

Anser W
350 og 375 gram
Slight Arc

 

Anser 2
340 og 365 gram
Slight Arc

 

Anser 2 CB
Motvektsputter, 38 tommer lengde
400 gram
Slight Arc

 

B65
340 og 365 gram.
Straight

 

Tomcat C
355 og 380 gram.
Straight

 

Shea H
345 og 378 gram.
Strong Arc
Rustler
350 og 383 gram
Straight, Slight Arc, Strong Arc

 

Ketsch
355 og 388 gram
Straight, Slight Arc, Strong Arc

 

Prisene er karakteristiske for Ping - ikke helt strømlinjeformet. Cadence TR starter på 1489,- og går opp til 1999,-. Dyrest er Ketsch, en av de beste malletputterne i 2014.

 

Cadence TR motvektsputtere koster fra 1749,- til 2249,-.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.