Nye rykter om Tiger Woods

SNAKKET MED ARI: Tiger Woods skal visstnok være i kommunikasjon med Ari Fleischer, president George W. Bushs tidligere kommunikasjonsrådgiver. (Foto: Getty Images)

Ryktene om Tiger Woods' snarlige comeback fikk enda mer fart torsdag.

Sjansene for at Tiger gjør comeback i løpet av om lag to ukers tid, ble enda større etter at det torsdag dukket opp diverse rapporter om at verdenseneren har vært i samtale med Ari Fleischer, en av president George W. Bushs tidligere pressetalsmenn.

Fleischer har, etter at han sluttet hos Bush, opprettet et firma som håndterer sportskommunikasjon, og det er nokså sannsynlig at Woods' comeback var samtaleemne de to herrene imellom.
Det er New York Post som siterer "to kilder i golfmijøet", så man skal være litt forsiktig med å legge for mye i dette, men den ene kilden skal angivelig ha sagt følgende:
- De var i stuen hans der de gikk over en strategi for hvordan Tiger skal håndtere Bay Hill om to uker.
The Arnold Palmer Invitational som spilles på nettopp Bay Hill i Orlando, begynner 25. mars, men Tiger gjør - fortsatt ifølge ryktene - mest sannsynlig sitt comeback i den uoffisielle Tavistock Cup-turneringen som går av stabelen mandag og tirsdag den samme uken.
Tavistock Cup er en årlig kamp mellom medlemmer av klubbene Isleworth og Lake Nona.
Det er mindre enn tre uker siden Tiger, i sin første offentlig opptreden siden sex-skandalen brøt ut i slutten av november, sa at han ikke var sikker på om han kom til å komme tilbake i år.
Nå kan han altså snart være klar for sitt mye omtalte comeback.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.