Nyhet: Norsk Golf tilgjengelig elektronisk

LAST NED: Vi har lansert alle utgavene av Norsk Golf siden 2010 elektronisk. (Foto: Christian Døvle)

Nå kan du gratis laste ned tidligere utgaver av Norsk Golf, tilgjengelig til å lese på din datamaskin eller lesebrett.

Vi har nå publisert arkivet av Norsk Golf sitt magasin på norskgolf.no. Alle våre utgaver finner du ved å klikke på bildet av vårt siste nummer, i høyre kolonne litt lenger ned på hovedsiden, eller ved å klikke denne linken

 

Her kan du laste ned PDF-versjoner av alle bladene, som du kan lese både på din datamaskin og leserbrett. All tekst er søkbar, hvilket gjør at du raskere kan bla frem til et ønsket tema, eller enklere kan finne frem til stoff om en aktuell spiller. For eksempel gir et søk på "Mikkelsen" i siste utgave åtte treff.

 

På iPad har du i tillegg muligheten til å lagre PDFen i ditt iBook-bibliotek, slik at du kan samle på alle versjonene i den digitale "bokhylla".

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.