Nyklipte greener i Stavanger

ÅPNING: Stavanger GK er én av Norges flotteste golfbaner. Lørdag 27. mars åpner den for spill igjen. (Foto: Mark Alexander)

En av Norges vakreste baner åpnet lørdag 27. mars.

- Vi har nå kommet så langt at banen er snøfri. Greenene er tromlet og klippet er  klar for spill. Vi åpner banen med sommergreener lørdag 27. mars kl. 14.00, opplyser daglig leder Steinar Fløisvik i Stavanger GK.

Stavanger er én av Norges eldste og mest idyllisk beliggende golfklubber. Den er i konstant forbedring, men alle endringer skjer med pietetsfullt skråblikk tilbake til det banen alltid har stått for av tradisjoner og kvalitet. Stokkavannet er ikke akkurat i spill, men du verden hvilken skjønnhetsfaktor vannet utgjør.
Mye dog-leg og heller trange hull representerer utfordringer, ikke minst for langtslående, egenutnevnte «verdensmestere». De kommer ofte ned på jorden etter en runde på Stavanger.
Banen har gjennomgått store investeringer de siste årene, og framstår i dag som et komplett anlegg.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.