Nykommer i tet i Spania

FØRER AN: Scott Jamieson har tatt teten i det nasjonale spanske mesterskapet, som denne uken går av stabelen utenfor Barcelona. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Svak start for Eirik Tage Johansen. Men har du hørt om Scott Jamieson?

Uansett - skotten Scott har tatt teten i Spanish Open etter en åpningsrunde på seks slag under par. Jamieson deltar i bare sin 11. turnering på Europatouren, men han har allerede to topp ti-plasseringer å se tilbake på. Det er liten tvil om at det har gitt ham selvtillit.

Slaget bak seg har han fire spillere - Romain Wattel, Pablo Larrazabal, Jeev Milka Singh og Steve Webster.

Eirik Tage Johansen kom fryktelig skjevt ut fra start, men klarte heldigvis å stoppe blødningen noe. Det ble med en runde på fire over par, og han er nødt til å skyte minst fire under - sannsynligvis enda lavere - for å kunne sikre seg billett til helgens spill.

Regjerende mester Alvaro Quiros begynte med en skuffende 74-runde. Han er åtte slag etter teten. Landsmannen Miguel Angel Jiménez, som norskgolf.no skrev om torsdag, begynte med en anstendig 70-runde. Med det er han fire slag etter.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.