Nytt år - nye muligheter

Nytt år - nye muligheter

Norsk Golf ønsker alle Godt nytt år!

"Det er en vanskelig sak å spå om fremtiden", skrev professor Fredrik Paasche  i Samtiden i 1918. Det er neppe enklere nå, men noen ønsker og noen forsetter kan vi tillate oss før fyrverkeriet går til vers.

Vi ønsker at fremgangen vi har opplevd på slutten av årets golfsesong skal fortsette for våre internasjonale elitespillere. Vi gleder oss til å følge med når det spilles rundt om i verden. 

 

Vi ønsker at golfklubbene over det ganske land skal lykkes i sitt arbeid både med rekruttering og golfbanedrift, så vi får god vekst og et levedyktig golf-Norge. Med golfforbundets sportslige plan i godt gjenge, er mulighetene bedre enn på lenge.

 

På det private plan har vi et forsett om å trene mer enn vi rakk i året som gikk. Golf er enda morsommere når man får det til litt bedre, og da må det rett og slett trening til.

 

Vi gleder oss til 2013: 365 blanke, ubrukte dager, kun fulle av muligheter som det er opp til hver enkelt å ta vare på. Godt nytt år!

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.