Nytt herrelag til Europamesterskapet

EM: Det norske herrelaget i europamesterskapet for amatører

Norske amatørspillere har tatt elleve medaljer i internasjonale mesterskap de siste seks årene. Årets herrelag består av hele fire debutanter.

Pressemelding NGF - Europamesterskapet i golf for herrelag arrangeres på Oceânico Victoria Golf Course på Portugals sørkyst 5.-9. juli 2011.

 Etter at fire av fjorårets EM-deltagere valgte å bli profesjonelle etter sesongslutt, er det et nytt og spennende herrelag som skal representere de norske fargene. Følgende spillere er tatt ut:

- Joakim Mikkelsen, Drammen GK

- Ole B. Ramsnes, Stavanger GK

- Mikkel Bjerch-Andresen, Haga GK

- Anders Engell, Grønmo GK

- Thomas Guste Pedersen, Kragerø GK

- Wilhelm Bogstrand, Oslo GK

 

Joakim Mikkelsen og Ole B Ramsnes var begge med på EM-laget i 2010. Mikkel Bjerch-Andresen har tidligere representert Norge i EM for gutter (U18), mens for Anders Engell, Thomas Guste Pedersen og Wilhelm Bogstrand blir årets EM første representasjonsoppdrag for Norge.

- Norske amatørspillere holder et høyt internasjonalt nivå med hele elleve EM-medaljer de siste fem årene. Årets lag representerer et generasjonsskifte i norsk herregolf, og det skal bli spennende å se hva spillerne får til når de nå for sjansen til på vise seg frem, sier sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund.

I lag-EM for herrer spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver innledningsvis, hvorav 10 av de 12 resultatene er tellende. De åtte beste lagene spiller om medaljene (A-flight) etter et cup-system.

For mer informasjon om EM herrer, besøk facebooksiden Norwegian Golf Team eller http://www.eatc2011.com/.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.