Nytt kapteinsverv for Monty

KAPTEIN OG SPILLER: Colin Montgomerie skal igjen både spille og lede det europeiske laget under Royal Trophy-dysten mot Asia i januar. Her varmer han opp til denne ukens Singapore Open. (Foto: Ian Walton, Getty Images)

Og denne gangen skal han spille selv også.

Colin Montgomerie har bare så vidt rukket å trekke pusten etter Ryder Cup før han igjen må inn i manesjen igjen. Denne gangen som kaptein for Europa idet de skal forsøke å forsvare Royal Trophy-tittelen de vant mot Asia for snart 12 måneder siden. Montgomerie var kaptein for Europa også da. Den gangen gikk turneringen av stabelen i Bangkok.

Den neste dysten finner sted i januar, også i Thailand.

Montgomerie leder laget etter at Seve Ballesteros, som var kaptein for Europa i de to første utgavene av turneringen i 2006 og 2007, ba om det. For Asia styrer Naomichi Ozaki skuten for fjerde år på rad.

- Jeg er sikker på at vi kommer til å møte et sterkt asiatisk lag, men vi kommer til å være forberedt til å gjøre vårt beste, sier Monty - som ikke bare vil være kaptein, men også spiller.

Ballesteros, som ennå ikke er hundre prosent frisk etter sin flerårige kamp mot kreften, håper han kan være til stede under neste års turnering.

Kilde: Reuters


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.