Nytt mareritt for Garcia

OUT OF BOUNCE: Sergio Garcia får det ikke helt til å stemme på golfbanen om dagen. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Problemene vil ingen ende ta for Sergio Garcia.

Bradley Dredge og Peter Whiteford har satt tonen for resten av startfeltet i BMW International Open i München, etter sine åpningsrunder på åtte slag under par. Det er åtte slag bedre enn for eksempel Eirik Tage Johansen, som følgelig har inntatt plassen et godt stykke ned på resultatlisten.

Det kan vi trygt si at Sergio Garcia gjør også. Han begynte med fem over par. Bare den så godt som totalt ukjente tyskeren Christopher Trunzer ligger bak spanjolen på ledertavlen. Garcia noterte seg for to doble bogeys på sine tre siste hull.

Det var i forrige måned Garcia misset cuten for første gang på europeisk jord på nesten seks år. Mye tyder på at det samme skjer denne gangen også. Da blir det i så fall to missede cuter på rad. Garcia har ikke hatt en topp tre-plassering på 19 måneder, og han har falt fra andre til 36. plass på verdensrankingen.

Det er et knallsterkt startfelt i turneringen. Ernie Els (-2) og Paul Casey (-4) er bare noen av kanonene som deltar, men dagen tilhørte primært nevnte Dredge og Whiteford. Duoen er ranket som henholdsvis nummer 173 og 202 i verden. Forrige gang Dredge vant på Europatouren, var for fire år siden.

- Jeg er overrasket over at det ikke var lavere scorer, sa han etterpå.

Sir Nick Faldo, Bernhard Langer og Colin Montgomerie - både nåværende og tidligere Ryder Cup-kapteiner - er også med i turneringen. De to sistnevnte begynte med 70-runder, mens det ble seks slag verre for Faldo.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.