Nytt mareritt for John Daly

INGENTING STEMTE: John Daly fikk ingenting til å stemme under fredagens andre runde av Australian PGA. (Foto: Bradley Kanaris, Getty Images)

Og akkurat da John Daly trodde det var trygt å returnere til Coolum.

John Daly deltar denne uken i Australian PGA i Coolum, der han hadde en av sine mest famøse sammenbrudd tilbake i 2002. Etter at han gikk av den 18. greenen, kastet han både ball og putter i vannet, ga blaffen i å signere for sin 78-runde og nektet å snakke med media.

Det fikk han bot for, i tillegg til at han ble diskvalifisert. Han ble også beordret til å skrive et brev til funksjonæren han skjelte ut, der han måtte be om unnskyldning.

Torsdag gikk han sin første runde på 71 slag, men fredag gikk det adskillig verre. Helt 83 slag noterte Daly seg for, etter blant annet fire doble bogeys, tre bogeys og bare en birdie.

Dermed misset han cuten med solid margin.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.