Nyttårsgolf på Grimstad

NYTTÅRSGOLF: 38 Grimstad-golfere stilte til start i klubbens nyttårsturnering. (Foto: Karin Engh)

Den rekordmilde vinteren gjorde det mulig å spille golf på nyttårsaften.

Grimstad Golfklubbs Karl Aasland skriver:

38 deltakere stilte til turnering på Grimstad Golfklubb lørdag 31. desember. Alle var fra Grimstad GK Det var innbudt til 9 hulls singel-turnering med shotgun start kl. 11. 

Banemester Carl Engh mente at greenene tålte å bli spilt på til tross for at de var litt frosne etter en natt med minusgrader. Banen var imidlertid i meget god stand, grønt og fint over det hele. Været var bra, og alle hadde en fin runde. Litt hopp og sprett gjør jo ball på denne årstiden, men pytt pytt. Etter turneringen var det kaffe og boller fra Grimstads golfspillende baker Atle Morterud.

Det kan nevnes at yngste deltaker var 12 år og eldste var 76 år. Her var det sannelig generasjonssamling. 

Les også: - Den beste julegaven vi kunne få

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.