Obama ringte Tiger Woods

USAs president Barack Obama har ringt til Tiger Woods.

Tiger Woods har gjennomgått noen tøffe måneder etter at utroskapsskandalen begynte å rulle og gå. Det tar for lang tid å gå igjennom alle sakene og kvinnene han skal ha vært utro med, men la oss bare slå fast at det har vært mange.
Støtte fra Clinton
Bill Clinton, en mann som har litt erfaring i bransjen selv, ringte til Tiger Woods da verdenseneren var innlagt på en klinikk for sexavhengige. Ifølge GolfDigest, som Daily Mail siterer, skal Clintons egne erfaringer med å håndtere utroskapsskandaler ha vært en viktig tema under samtalen.
Nå kommer det også fram at USAs president Barack Obama har ringt golfesset for å uttrykke sin støtte og sympati. Obama, som selv er en ivrig golfspiller, skal ifølge Daily Mail ha ringt til Tiger etter at han kom med en offentlig beklagelse på TV i forrige uke.
Støtte i buddhismen
Det er for øvrig Woods' mor Tida som skal være kilden til nyheten om Obamas samtale.
Woods sa for øvrig på pressekonferansen at han kommer til å søke støtte i sin buddhistiske religion for å få livet sitt tilbake på skinner igjen. Han befinner seg trolig på en klinikk i Arizona for tiden, der han fortsetter sin behandling for sexavhengighet.
Det er ikke klart når han er ventet tilbake på golfbanen.
Gatorade, sportsdrikkprodusenten, kunngjorde for øvrig lørdag at de kutter alle bånd med Tiger.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.