Ochoa: - Kunne ikke vært mer lykkelig

KLAR SÅ DET HOLDER: Lorena Ochoa er klar for å jage nye triumfer på LPGA-touren. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

Mye er forandret i Lorena Ochoas liv.

Hun har giftet seg med en mann som har tre barn fra før, hun har flyttet fra Guadalajara til Mexico city, men én ting har ikke forandret seg:

Gleder seg
Hun er fortsatt kvinnenes beste golfspiller.

Nå er hun på plass i San Diego for Kia Classic, turneringen der Marianne Skarpnord gjør sin debut på amerikansk LPGA-jord. Og Ochoa gleder seg.

- Jeg er veldig imponert over banen. Det blir en veldig bra utfordring, en god test, siden det er smale fairwayer, trange greener med høy rough, så det blir moro. Jeg kan ikke vente med å sette i gang.

Etter årets to første turneringer dro Ochoa hjem til Mexico city for å trene.

- Det har vært en forandring for meg å bo i Mexico city. Jeg tilbrakte de 28 første årene av mitt liv i Guadalajara, men jeg liker det. Det er viktig å være lykkelig, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Jeg er opprømt over å begynne å reise og spille turneringer og komme inn i rytmen igjen og føle meg bedre med tanke på spillet mitt.

Legger ikke opp - ennå
Christina Kim skrev i sin bok at hun trodde Ochoa ville trekke seg tilbake etter 2012, fordi hun da vil ha hatt ti år på touren, men det avviser Ochoa.
- Jeg har ingen spesifikk dato i hodet mitt. Jeg har alltid sagt at jeg skulle holde på i 10-12 år, og akkurat nå er golf en prioritet for meg. Men jeg sa også at jeg ikke ønsker å spille golf og ha barn samtidig, så når det er tid for å tenke på en familie, vil jeg slutte med golf. Jeg skal gi dere beskjed.
Ochoa har gått til topps på LPGAs pengeliste de fire siste sesongene. Hun er kvinnegolfens ubestridte ener, selv om Ai Miyazato har vunnet årets to første turneringer.
Miyazato er også på plass i San Diego, og hun håper å kunne bli den første spilleren i LPGAs historie som vinner de tre første turneringene i en sesong.
Suzann Pettersen deltar også i helgens turnering, og norskgolf.no kommer med oppdateringer etter hver runde.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.