Offisiell åpning

IVRIGE GOLFERE: Kursdeltakere og aktivitetsledere samlet før de skal ut på øvingsbanen til Gjerdrum.

Søndag var det offisiell åpning av Gjerdrum GKs bane, og klubben melder om stor interesse på sine nybegynnerkurs både for store og små.

Ordfører i kommunen, Hanne Bakke von Clemm, foretok den formelle åpningen, og klubben hadde invitert både hovedleverandører, sponsorer, samarbeidspartnere og alle sine 450 medlemmer til å delta i åpningen.

Klubben ble startet i 2002, med mål om å få en golfbane i Gjerdrum kommune. Det tok sin tid, men høsten 2009 åpnet omsider banen og søndag er det offisiell åpning. 

Kurs og golflek

I mai startet ikke mindre enn 16 barn i alderen 8 til 16 år  på det populære nybegynnerkurset ”Veien til golf” hos Gjerdrum. På nybegynnerkurset for voksne var det 13 nye deltakere. 

Klubben har også invitert alle barn mellom 5 og 9 år til en golflek og moro den 14.juni. Kvelden er gratis og alle barna som deltar får premie. 

Etter den offisielle åpningen er banen åpen for spill hele dagen. Klubben frister med å være en av Norges flotteste nihullsbaner, så det kan være vel verdt et besøk. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.