Ofrer nattesøvnen for fotball

FOTBALLFRELST: Geoff Ogilvy lar ikke nattesøvn stå i veien for at han skal få med seg finalen til favorittfotballaget sitt. Foto: All Over Press.

Geoff Ogilvy holder seg våken hele natten før lørdagens tredjerunde av The Tour Championship for å se på australsk fotball.

Om du kunne velge mellom en PGA Tour-seier i helgen, eller at ditt lokale fotballag vant ligaen? Det var spørsmålet australske Geoff Ogilvy ble servert etter fredagens andrerunde av FedEx-cupens fjerde og siste turnering The Tour Championship.
- Det er et urettferdig spørsmål som jeg ikke kommer til å svare på, var responsen til Ogilvy.
Lørdag morgen møtes Ogilvys favorittlag St. Kilda Saints erkerivalene Collingwood Magpies i finalen i den australske fotballigaen. Kampen foregår på motsatt side av kloden fra der Ogilvy befinner seg, noe som betyr at han ikke får lagt seg før klokken fire om morgenen. Ikke optimalt når man har starttid klokken 11 lørdag morgen.
Ogilvy som planlegger å spille lørdagens runde i favorittagets farger, rødt, hvitt og svart forbereder seg på tunge øyelokk under lørdagens runde.
- Det er ikke ideelt, men det hadde vært verre om jeg skulle drukket litt i tillegg. Da hadde det blitt vanskelig å stå opp. Jeg tror det skal gå greit å spille en fire timers golfrunde med bare tre til fire timer søvn.
Vågalt av en som ligger på tredjeplass, ett slag bak teten før helgens avsluttende runder. Kun to spillere ligger foran ham på resultattavlen, Luke Donald og Jim Furyk som deler førsteplassen på åtte under. Furyk har hatt motsatt problemstilling som Ogilvy under FedEx Cup. For Furyk var det for mye søvn som ødela da han forsov seg og ble diskvalifisert fra den første av de fire turneringene, The Barclays.
Så om du hadde vært i Ogilvys sko, hva hadde du valgt? Fotball eller golfen?
 
Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.