Ogilvy fikk Senior-bank

DE GAMLE ER ELDST - OG BEST: Peter Senior stakk av med seieren i Australian PGA i helgen. (Foto: Matt King, Getty Images)

Peter Senior ble mandag den eldste vinneren av Australian PGA.

Turneringen, som ble avsluttet først mandag på grunn av regn, endte med et omspill mellom Geoff Ogilvy og veteranen Peter Senior. Og det var sistnevnte som holdt hodet kaldest da det gjaldt som mest. 51-åringen senket for par på det andre omspillshullet, mens Ogilvy treputtet for bogey.

Dermed ble Senior den eldste vinneren av turneringen noensinne. Senior vant turneringen også i 1989 og 2003.

- For en fantastisk måte å avslutte året på, sa Senior.

Ogilvy var skuffet over avslutningen sin, men han er godt fornøyd med hvordan han har spilt de siste to ukene.

- Det er min beste avslutning på et år på lenge. Men for å være ærlig, følte jeg aldri at jeg hadde en sjanse i denne turneringen før på søndag. Og jeg trodde aldri at mine 12 under par skulle rekke til omspill.

Nick O'Hern, Peter Fowler og Andre Stolz delte tredjeplassen.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.