Ogilvys opptur

BERG- OG DALBANE: Geoff Ogilvy fikk bare en time på øyet før den tredje runden. Likevel noterte han seg for sin beste score for året. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Få har hatt en mer turbulent oppladning til en golfrunde.

Geoff Ogilvy lå på delt 85. plass da han avsluttet sin andre runde av Transitions Championship, og alle - Ogilvy inkludert - trodde han var ferdig. Så han booket en tur hjem, dro til flyplassen, tok seg en øl og sjekket ledertavlen.
Plutselig var han på delt 77. plass. Innen han faktisk var om bord på flyet, var han på delt 72. plass - faretruende nær de 70 beste som skulle få lov til å spille de to siste rundene.
Så Ogilvy fant ut at nei, han kunne ikke dra hjem, men det var ikke like enkelt. Bagasjen hans med alle golfkøllene var om bord, det var kort tid til avgang, så Ogilvy måtte bli med til Phoenix, hente ut køllene og så booke en ny tur tilbake. For han klarte nemlig cuten.
Ogilvy var på plass igjen i Florida tre timer før han skulle slå ut på sin tredje runde.
Og resultatet?
Han gikk på 65 slag - hans laveste runde så langt i år. Han ligger på en delt 18. plass før siste runde.
- Det var verdt det, sa han etter runden, ifølge pgatour.com.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.