Også Bamble åpner i helgen

ER DET IKKE VAKKERT? Borre Golfklubb åpner nå til helgen. (Foto: Borre Golfklubb)

Bamble, Rommen og Borre er bare noen av banene som slipper til golferne nå.

Gradestokken kryper stadig oppover, det tines og det smeltes, og rundt omkring på banene i Norge er det nå iherdig dugnadsvirksomhet - og andre virksomheter - for å få banene spilleklare. Noen er allerede i gang, mens flere og flere melder om nært forestående begivenheter av den særs gledelige sorten.
Borre Golfklubb (sjekk det bildet!) åpner førstkommende helg med både dugnad og dugnadsturnering. Fra og med søndag er det åpent for alle.
Dagen i forveien, lørdag kl. 12.00 åpner Bamble GK i Telemark med sommergreener og sommertees.
Vestfold Golfklubb åpnet onsdag kl 09.00 med grønne greener og flotte forhold. Ski Golfklubb også er åpen (med vintergreener enn så lenge, men fra og med helgen er det sommergreener og gressutslag også der).
Mandag denne uken åpnet også Mandal Golfbane med sommergreener.
Her er en oversikt over andre klubber som åpner denne uken:
* Solum Golfbane åpner torsdag (med sommergreener)
* Hurum Golfklubb. Åpner lørdag. Klubben melder om optimale tørkeforhold de siste dagene.
* Gjersjøen Golfklubb. Åpner til helgen.
* Skjeberg Golkfklubb åpner lørdag.
* Borregaard golfbane åpner førstkommende helg.
* Det samme gjør Rommen Golfpark.
 
Vet du om baner som har åpnet eller som skal åpne i nær framtid? Send oss en mail på redaksjon@norskgolf.no, så er sjansen stor for at vi omtaler det. Legg gjerne ved et ferskt bilde også, og ikke spar på filstørrelsen. Jo større, jo bedre.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.