Også Karlsson dropper Wales

STÅR OVER: Robert Karlsson velger å trene framfor å konkurrere på Ryder Cup-banen. (Foto: Getty)

Nok en Ryder Cup-kandidat mister verdifull banekjennskap på Celtic Manor.

Svenske Robert Karlsson har bestemt seg for å droppe Wales Open neste uke, til tross for at Europa-kaptein Colin Montgomerie åpent har oppfordret spillerne til å bruke turneringen som grunnlag før Ryder Cup i høst.

Wales Open spilles på Twenty Ten-banen på Celtic Manor, en bane som er laget spesielt for høstens Ryder Cup, derav navnet. Men Karlsson er bare én av flere potensielle Europa-spillere som ikke vil spille Wales Open slik kapteinen ønsket.

Verken Lee Westwood, Ian Poulter, Paul Casey, Rory McIlroy, Sergio Garcia eller Padraig Harrington stiller til start på Celtic Manor neste uke. 

Robert Karlsson - som lørdag leverte en fantastisk 62-runde på Wenthworth, men fulgte opp med en ditto svak 77-runde søndag - har bestemt seg for at han er bedre tjent med å jobbe på treningsfeltet.  


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.