Øker startfeltet i Norgescup

NESTE STOPPESTED: Neste Norgescup arrangeres på Nøtterøy Golfklubb 5-6. juni 2010. Foto: NGK

Stor interesse gjør at årets turneringer fylles opp.

Det er mange som kjemper om å få delta både i årets Norgescup turneringer og i Nordea Masters på Miklagard, som i år inngår på Nordic Golf Ranking(NGR). Så stor har interessen vært at Norges Golfforbund (NGF) nå reviderer bestemmelsene og utvider startfeltet.
 
Flere spillere
- Det er etter første turnering mange som har villet være med og sammen med arrangørklubbene er nå startfeltene for de kommende Norgescup turneringene utvidet, forteller turneringskonsulent Øystein Tamburstuen i Norges Golfforbund (NGF).
Startfeltene økes ved at de 78 første plassene fylles etter kategorisystemet for Norgescup. Ytterligere plasser fylles etter kategorisystem for Region Tour. Ved å øke startfeltene får arrangørklubben og naboklubbene mulighet til å delta med flere spillere. Disse turneringene vil derfor i enkelte tilfeller også inngå i Region Tour for arrangørklubben. Ettersom det blir mange spillere i første runde innføres også cut slik at inntil 78 spillere får delta i finalerunden.
 
Miklagard lokker
For de beste norske er Nordea Masters, som inngår på svenske Nordea Tour, og spilles på Miklagard GK et viktig delmål og en mulighet for å samle viktige NGR poeng på hjemmebane. Kun topp 15 på Norgescup OoM etter årets to første turneringer er direkte kvalifisert.
Reviderte bestemmelser for Norgescup er publisert på www.golfforbundet.no.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.